Interjúk, recenziós példányok kapcsán, és bármilyen más sajtómegkereséssel, kérjük, forduljon
kollégánkhoz:

Szollár Vera
szollar.vera@pagony.hu

0670/632-2446

Irány az állatkert!

2024. 04. 04.

Czernák Eszter legújabb könyve az állatkertbe kalauzolja kis és nagy olvasóit, ahol rengeteg színes érdekességet tudhatnak meg az ott élő állatokról, ráadásul dupla születésnapot is ünnepelhetnek!

olvasd tovább »

Biztos segítség a tudatos internethasználathoz


Megjelent az Ölelj meg!-sorozat legújabb része

2024. 04. 03.

Shona Innes és Agócs Írisz képeskönyve segít, hogy a gyerekek tudatosan, felelősen használják az internetet. A hiánypótló kötet a gyerekek nyelvén, közérthetően meséli el, mire jó a világháló, és mire kell a használata során odafigyelniük.

olvasd tovább »

Barátság, elfogadás, befogadás


Megjelent Kiss Judit Ágnes lírai mesekönyve

2024. 03. 21.

Mit keres egy tujaszörny, a díszkertek lakója az erdő kellős közepén? Mihez kezd az új környezetben, ahol azt sem tudja, mi az ehető? Hogyan talál új otthonra, befogadó családra és igaz barátra? Kiss Judit Ágnes új mesekönyve fontos, minden kisgyerek életében előforduló, hétköznapi problémával foglalkozik: hogyan illeszkedjünk be egy közösségbe?

olvasd tovább »

Irány a Hold!

Megjelent Berg Judit népszerű sorozatának legújabb kötete

2024. 03. 20.

Berg Judit kis dínói visszatérnek, Artúr király udvara után most már Reginával kiegészülve a Holdra utaznak. Hogy hogyan kerültek oda és mit láttak ott, az kiderül a gyerekek kedvenc, időutazó őslényeinek legújabb kalandjaiból!

olvasd tovább »

Folytatódnak Rumini kalandjai a kezdő olvasóknak!

2024. 03. 18.

Megjelent a Most én olvasok!-sorozatban Berg Judit legújabb Rumini története, melyből kiderül, hogyan szeretett bele a kisegér a hajózásba!

olvasd tovább »

Mi lehet a halál után?


Tabudöntögető könyv Vadadi Adrienntől

2024. 03. 18.

Vadadi Adrienn legújabb kötete, mely az Abszolút Könyvek-sorozatában jelent meg komoly témákat dolgoz fel. Elengedés, gyász, veszteség - egy gyerek életében is előforduló jelenségek, melyekről beszélni kell és lehet is.

olvasd tovább »

Tavaszi játékújdonságok a Pagonytól

2024. 03. 07.

Húsvétra remek ajándék lehet a vicces, kreatív, kuflis játék a legkisebbeknek, vagy a térlátást fejlesztő állatos Pixelino. 
Az iskolások körében is népszerű Lyukasóra Sulis kártya sorozat új játékkal, a Kiwivel bővült. 
Az Abszolút szabad válaszok pedig a nagyobbaknak, szülőknek is őszinte beszélgetéseket adhat.

olvasd tovább »

Gasztroutazás gyerekeknek

Megjelent Kalas Györgyi Világkóstoló című könyve

2024. 03. 06.

Kalas Györgyi és Horváth Ildi ismét ínycsiklandozó kalandokra hívják a nagycsoportos-alsós gyerekeket és szüleiket. A népszerű Sandwich grófja és a nápolyi pizza, valamint a Pavlova kisasszony és a dobostorta című kötetek után izgalmas, egzotikus tájakra utazunk, hogy megismerjük, mennyire mások tudnak lenni az étkezés, főzés alapelemei a világ legkülönbözőbb tájain.

olvasd tovább »

Itt van Ancsa!

Megjelent egy könyv egy kortalan vagány lányról – kortalan vagány lányoknak

2024. 03. 05.

Megjelent egy, a ‘60-as éveket idéző mesekönyv, melyet a lengyel kortárs szerző saját retro illusztrációi egészítenek ki, és ami mindenkit visszarepít a múltba.

olvasd tovább »

Itt van Pipp és Polli nagy szótára a legkisebbeknek !

A világ megismerése soha nem volt ilyen egyszerű!

2024. 02. 29.

A kicsik legnagyobb örömére megérkezett a népszerű Pipp és Polli-sorozat eddigi legnagyobb kötete, a nem csak nevében nagy szótár. A legkisebbek most a két jóbarátot, Pippet és Pollit kísérhetik el a játszótérre, a tengerpartra, a boltba, és persze az otthonukba, hogy megtanulják az őket körülvevő világ szavait magyarul és angolul is.

olvasd tovább »

Sütihasználati beállítások