Interjúk, recenziós példányok kapcsán, és bármilyen más sajtómegkereséssel, kérjük, forduljon kollégánkhoz:

Somogyi László
somogyi.laszlo@pagony.hu
0670/632-2446

Két új könyv ovisoknak és kisiskolásoknak a Pagonytól

Pásztohy Panka és Kovács Attila friss kötetei

2020. 11. 12.

Megjelent a népszerű Pitypang és Lili sorozat legújabb, télre hangolt kötete, melyben onnan indulnak a kalandok, hogy Lili és anyukája régi fényképeket nézegetnek. Valamint megjelent a Kovács Attila Pipacs utca című sorozatának második része, a Micsoda kalamajka!

olvasd tovább »

Alaska – Nem vagy egyedül

Anna Woltz új könyve a Tilos az Á Könyvek kiadónál

2020. 11. 09.

Hetedik. Az első év a gimnáziumban. Új emberek, új osztály, tiszta lappal lehet indulni. Két ember mégsem várja az első napot: Sven és Parker. Egyszerre fordulatos és érzelmes regény Anna Woltztól a tőle megszokott magával ragadó stílusban.

olvasd tovább »

Berg Judit: Rumini és az elsüllyedt világ

Itt az új Rumini-kaland!

2020. 11. 02.

Megjelent a legújabb Rumini-könyv, amely minden eddigi kötetnél hosszabb, összetettebb és kalandosabb útra hívja az olvasókat.

olvasd tovább »

Hol is kezdjem?

Fiatal, elsőkönyves szerzőt mutat be a Tilos az Á: Balássy Fanni első regénye igazi meglepetés

2020. 10. 28.

"Kezdem ott, hogy egy regényben olvastam egyszer, hogy szerelmesnek lenni olyan, mintha ezer pillangó repdesne a gyomrunkban. Aki nyelt már le káposztalepkét biciklizés közben, az nem lát ebben semmi romantikát…"

olvasd tovább »

Új regény és új társasjáték Bojti Annától

A kalandok folytatódnak

2020. 10. 27.

Megjelent A lidércerdő mélyén, Bojti Anna második könyve, melyben az Éjszaka az állatkertben című első regényhez hasonlóképpen ismét az olvasó gyerekek döntéseitől függ a történet alakulása. Ezzel egy időben pedig megjelent az Éjszaka az állatkertben társasjáték változata, amely ha lehet, még kalandosabb, mint a könyv volt.

olvasd tovább »

Pagony Kapu – A János vitéz-kódról

Online beszélgetés a Pagonytól

2020. 10. 21.

Az online, tanárokhoz és szülőkhöz szóló beszélgetés-sorozat folytatódik a Pagony Facebook-oldalán. A következő beszélgetésre október 27-én, kedden kerül sor.

olvasd tovább »

Hat új mesekönyv a Pagonytól

0-tól 10 éves korig

2020. 10. 15.

0 – 10 éves korig minden gyerekhez szólnak új könyveink, amelyek sok-sok a gyerekek számára fontos témát járnak körbe, segítve a szülőket a különböző helyzetek gyerekekkel történő megbeszélésében, megoldásában.

olvasd tovább »

Megérkeztek az első ünnepi Pagony könyvek!

Három könyvvel hangolódunk már most az ünnepekre

2020. 10. 14.

Három, már októberben megjelent mesekönyvvel nyitja a Pagony a karácsonyi könyvek szezonját. Harcos Bálint és Wéber Anikó mellett egy meseantológia is a polcokra kerülhet.

olvasd tovább »

Pagony Kapu – kortársakról tanároknak és szülőknek

Online beszélgetés-sorozat a Pagonytól

2020. 10. 12.

A Pagony online beszélgetés-sorozatot indít, mely októbertől heti rendszerességgel jelentkezik a Pagony Facebook-oldalán. Az első beszélgetésre október 13-án, kedden kerül sor.

olvasd tovább »

Játékboltot nyit a Pagony

A Pagony Játékház a Szent István Park mellett várja a gyerekeket és szüleiket

2020. 10. 06.

Október 6-án nyitotta meg 12. boltját a Pagony, melyben ezúttal nem a könyvek, hanem a játékok lesznek a főszereplők. A Pagony Játékházban elérhető lesz a Pagony Játékkiadó összes társas- és kártyajátéka, valamint további, gondosan válogatott játékok más kiadóktól és terjesztőktől.

olvasd tovább »