Interjúk, recenziós példányok kapcsán, és bármilyen más sajtómegkereséssel, kérjük, forduljon kollégánkhoz:

Somogyi László
somogyi.laszlo@pagony.hu
0670/632-2446

Wéber Anikó: Örökszerda

Egy új gyerekkönyv, amit a karantén hívott életre

2021. 02. 02.

Wéber Anikó most megjelent regényébe még tavaly tavasszal kezdett bele, a karantén kezdetén. A regényt hétről-hétre írta, és minden héten az olvasók dönthették el hogy milyen irányt vegyen a történet. A könyv abból az ötletből épült és bontakozott ki, hogy a szerző és a Pagony segítsen izgalmat találni az otthon ragadt gyerekek és szülők számára az egyhangú napokban.

olvasd tovább »

Az első 2021-es könyvek a Pagonytól és a Tilos az Á Könyvektől

Két kötettel nyitjuk az évet

2021. 01. 28.

Két különleges hangulatú gyerekkönyvvel nyitjuk a 2021-es évet. Erna Sassen regénye kiskamaszoknak szól, a Nagyapa hegedűje című könyvet pedig nagyobbaknak, igazi kamaszoknak ajánljuk.

olvasd tovább »

Pagony játékok karácsonyra

Minden korosztálynak

2020. 12. 14.

Utolsó karácsonyi ajánlónkban a Pagony társasjátékok közül válogattunk 2-től 99 éves korig.

olvasd tovább »

Könyvek karácsonyra kamaszoknak

Ajándékötletek a legnehezebb korosztálynak...

2020. 12. 11.

Tudjuk, hogy mennyire nehéz olyan ajándékot választani, aminek mindenki örül. Még keményebb dió ez, amikor kamaszokat szeretnénk meglepni valamivel, akik minden hónappal egyre okosabbak és tudatosabbak lesznek. Ebben az ajánlóban olyan könyveket gyűjtöttünk össze, amik jól eséllyel indulnak ebben a versenyben.

olvasd tovább »

Könyvek karácsonyra kiskamaszoknak

9-12 éves kor között

2020. 12. 10.

Kiskamaszoknak nem könnyű olyan karácsonyi meglepetést választani, ami elég menő, elég izgalmas és még könyv is. Mai ünnepi szemlénkben ilyen könyveket ajánlunk: az idén megjelent, kiskamaszoknak szóló Pagony könyvek közül válogattuk egybe a legjobb köteteket.

olvasd tovább »

Könyvek karácsonyra a kisiskolásoknak

6 és 10 éves kor között ajánljuk

2020. 12. 09.

Harmadik ünnepi szemlénkben az idén megjelent, kisiskolásoknak szóló Pagony könyvek közül válogattuk egybe a legjobb köteteket.

olvasd tovább »

Könyvek karácsonyra a óvodásoknak

Válogatás a Pagony idei kiadványaiból

2020. 12. 07.

Ebben a szemlénkben az idén megjelent, ovisoknak szóló Pagony könyvek közül válogattunk olyan köteteket, amelyek biztosan örömet okoznak a család óvodás tagjainak.

olvasd tovább »

Könyvek karácsonyra a legkisebbeknek

Bölcsiseknek a fa alá

2020. 12. 03.

Ebben a szemlénkben az idén megjelent, legkisebb gyerekeknek szóló Pagony könyvek közül válogattunk olyan köteteket, amelyek biztosan örömet okoznak a család legkisebb tagjainak.

olvasd tovább »

Berg Judit és Kiss Ottó friss könyvei a Pagonytól

Bölcsiseknek, ovisoknak és kisiskolásoknak

2020. 11. 23.

Kiss Ottó könyve a testvérkapcsolat feszültségeit és örömeit dolgozza fel sok humorral, Maszat pedig az önállóságot próbálja ki Berg Judit új könyvében.

olvasd tovább »

Jean-Claude Mourlevat: A visszafelé-folyó

Itt az új Abszolút könyv!

2020. 11. 16.

Megjelent a legújabb Abszolút könyv, mely egy különleges utazásra hívja a kiskamaszokat és a könyvet esetleg velük olvasó szüleiket. A felszínen kalandos gyerekregényt lapozhatunk, melyben ugyanakkor számos rétegben fejthetők fel a szimbolikus jelentések.

olvasd tovább »