Interjúk, recenziós példányok kapcsán, és bármilyen más sajtómegkereséssel, kérjük, forduljon
kollégánkhoz:

Szollár Vera
szollar.vera@pagony.hu

0670/632-2446

Megjött A villamos!

2023. 03. 21.

Megjelent Kovács Tamás György és Szinvai Dániel különleges képes ismeretterjesztő könyve, mely teljes egészében mutatja be ezt az izgalmas, kötöttpályás közlekedési eszközt.

olvasd tovább »

Irány a játszótér Boribonnal!

2023. 03. 14.

Marék Veronika legújabb mesekönyvében mindenki kedvenc medvéje, Boribon a játszótéren kalandozik. A képeskönyv egy igazi tavaszi történet az ovis korosztálynak, így ideális akár húsvéti ajándéknak is.

olvasd tovább »

Ahány ember, annyi Petőfi

Megjelent a Költővel nem járnék című antológia

2023. 03. 07.

A Petőfi bicentenárium évhez kapcsolódva jelent meg a Tilos Az Á Könyvek gondozásában a legvagányabb illusztrált novelláskötet, a Költővel nem járnék. Az antológia novellái nem a megszokott módon beszélnek Petőfi Sándorról, a minket körülvevő világról és rólunk, emberekről. A Költővel nem járnék című kötet a Pagony/Tilos az Á Kiadó 1000. megjelent könyve.

olvasd tovább »

Irány a Kockacukor lovassuli!

2023. 03. 02.

A népszerű Kockacukor Lovassuli-könyvek folytatása a Zseblámpás könyvek sorában a kezdő olvasóknak szól, és segítségével egy valódi lovarda életet is megismerhetik a gyerekek. Vadadi Adrienn legújabb, lovas és nyári táboros regényével már a vakációra hangolódhatunk.

olvasd tovább »

Érkezik a Lokomoto, a vonatrajongók kedvenc játéka!

2023. 02. 28.

Minden korosztály megtalálja a maga izgalmas kedvencét a Pagony játékokok tavaszi újdonságai között, legyen az a vonatos Lokomoto, a kutyás Gondos gazdik vagy a Varászlabor nevű partijáték!A Lokomoto egy könnyen tanulható, élvezetes társas, melyben a játékosok kötött pályát építhetnek, és lehet saját Nohabjuk! A lebilincselő játék különlegessége, hogy a kiadó legfiatalabb játékszerzője, a 14 éves Pásztor Emma tervezte és illusztrálta. A játék fejleszti a térlátást, emellett a gyönyörű, ismerős vonatlapok révén garantált, hogy a vonatrajongók alapdarabja lesz.

olvasd tovább »

2 új Pagony játék

2023. 02. 28.

Minden korosztály megtalálja a maga izgalmas kedvencét a Pagony játékok tavaszi újdonságai között, legyen az a kutyás Gondos gazdik vagy a Varázslabor nevű játék a Lyukasóra Sulis Kártyák kínálatából.

olvasd tovább »

Egy új foglalkoztató ovisoknak

2023. 02. 21.

Nagyszerű foglalkoztató füzet érkezett a népszerű 4 éves lettem! antológiához! Ujjbábkészítés, böngészés, farsangi álarckészítés, tojásfestés és még sok más fejlesztő és izgalmas feladat várja a gyerekeket a füzetben, mely tökéletes társ egész évben, de tavasszal akár húsvéti ajándéknak is jó választás.

olvasd tovább »

Itt a Barkamesék új része!

Megjelent Vadadi Adrienn legújabb óvodás mesekönyve

2023. 02. 20.

A Vadadi Adrienn Barkamesék-sorozatában megjelent kedves mesék az egyszerű gyerekkor és a természet megnyugtató világába kalauzolnak. A most megjelent második részben minden egy nagy cékla körül forog, melyet a barkatestvérek tavasztól nyárig nevelgetnek, ősszel pedig jóízűen elfogyasztanak a barátaikkal.

olvasd tovább »

Milyen volt a kis Rumini?

Megjelent egy újabb Berg Judit kötet a kezdő olvasóknak

2023. 02. 09.

Új Rumini-mese jelent meg a Most én olvasok!-sorozatban, melyben megismerhetjük Rumini kisgyerekkorát és családját. A kezdő olvasóknak szóló népszerű sorozat újabb része a Rumini-rajongók kedvence lesz!

olvasd tovább »

Október, Október

Család, barátság, szabadság

2023. 02. 08.

Megjelent az Abszolút könyvek sorozat legújabb része Katya Balen brit írónő tollából.
A letehetetlen történet egy izgalmas kaland az erdőben és a városi vadonban, családról, barátságról, énkeresésről mesél a kiskamasz olvasóknak.

olvasd tovább »