Interjúk, recenziós példányok kapcsán, és bármilyen más sajtómegkereséssel, kérjük, forduljon
kollégánkhoz:

Szollár Vera
szollar.vera@pagony.hu

0670/632-2446

Hová tűntek a krillek?

Megjelent Vibók Ildi legújabb könyve, amely ismeretterjesztő és kalandregény egyben

2023. 09. 05.

A Zseblámpás könyvek legújabb részeként Vibók Ildi új meseregénye Mayer Tamás rajzaival a sarkkörök élővilágáról és a természetvédelemről mesél a kisiskolásoknak.

olvasd tovább »

Hadd aludjak itt!

Családi képeskönyv a legkisebbeknek és szüleiknek

2023. 08. 11.

A kisgyerekes családok egyik legfontosabb témája az alvás-nem alvás. A Pagony Kiadó legújabb könyve minden család számára ismerős helyzetet dolgoz fel, és emellett tökéletes esti mese a legkisebbeknek is.

olvasd tovább »

Itt egy újabb Rumini-mese a kezdő olvasóknak!

2023. 08. 10.

Megjelent a Most én olvasok! sorozatban az olvasni tanuló gyerekeknek szóló rövid, színes, könnyen olvasható Rumini mesék legújabb része, melyet Rátkai Kornél illusztrál. A lebilincselő kaland Berg Judit tollából minden Rumini rajongó kedvence lesz!

olvasd tovább »

Nyári újdonságok nagyobbaknak

2023. 07. 12.

A vakáció ideje a legalkamasabb időszak arra, hogy az olvasó gyerekek még jobban elmerüljenek a könyvek világába. A Pagony Kiadó két újdonságot jelentetett meg: az első, önálló olvasmánynak is tökéletes Zseblámpás Könyv egy vicces, állatos nyomozós olvasmány, míg a varázslatos világokat kedvelő kiskamaszoknak szól A 13. vágány titka című Abszolút Könyv.

olvasd tovább »

Irány a játszótér!

Egy újabb segítőkönyv

2023. 07. 11.

Megjelent az Ölelj meg!-sorozat legújabb része, mely egy játszótérre vezeti olvasóit. Shona Innes és Agócs Írisz képeskönyve segít, hogy a gyerekek megtalálják a helyüket a közösségben.

olvasd tovább »

A csiga és a bálna

Egy képes mesekönyv barátságról és bátorságról

2023. 06. 26.

A jól ismert és népszerű Julia Donaldson-Axel Scheffler szerzőpáros egyik legrégebbi, várva várt kötete most először jelenik meg magyarul. A verses mese Papp Gábor Zsigmond humoros fordításában egy imádnivaló történet barátságról és bátorságról.

olvasd tovább »

Letölthető e-hangoskönyvek a Pagony kínálatában

Népszerű mesék és regények kicsiknek és nagyoknak

2023. 06. 23.

Az egész család számára praktikus és kényelmes megoldást jelent a Pagony Kiadó által most megjelentetett tíz letölthető hangoskönyv. Az érdeklődők a kortárs magyar gyerek- és ifjúsági irodalom kiemelkedő könyvei közül választhatnak.

olvasd tovább »

Evi, Nick és a csibés nyár

Érzékeny nyári történet barátságról, családról és egy barna tyúkról

2023. 06. 22.

Anna Woltz ifjúsági regénye, a Zseblámpás könyvek legújabb része egy könnyen olvasható, letehetetlen nyári történet. Egyszerűen és kevés szóval mond nagyon sokat a barátságról, egy új családtag elfogadásáról, az állatok szeretetéről és egy kicsit a szerelemről is.

olvasd tovább »

Ne szaladj el, csigaház!

Nyári mesegyűjtemény nyaraláshoz

2023. 06. 05.

Czernák Eszter legújabb könyve, mely amellett, hogy tökéletes és informatív mese az ovisoknak, segít felkészülni a gyerekeknek a nyaralásra és elhozza a tengerparti nyaralás élményét az otthonokba is. Ezzel a kötettel minden család számára emlékezetes lesz a nyár, akár vízparton töltik, akár nem.

olvasd tovább »

Mindenki a Sárkánysuliba szeretne járni…

2023. 06. 05.

Megjelent a Sárkányovi-Sárkánysuli sorozat legújabb része. Czernák Eszter meséje Rátkai Kornél rajzaival segít felkészíteni a gyerekeket az iskolára, és oldja az iskolakezdéssel járó szorongásokat.

olvasd tovább »