Könyvtárosoknak

A Pagony kiadó munkatársai a kiadó sokoldalú tevékenységének, és kiterjedt alkotói és pedagógiai - szakmai hálózatának, ismereteinek és ismeretségeinek következtében teljesen tisztában van azzal, hogy az iskolai könyvtárosok milyen elhivatott és magas színvonalú munkát végeznek, gyakran egészen méltatlan és nehezített körülmények között. Sajnos, az is köztudott, hogy a legtöbbesetben minimális anyagi források állnak a könyvtárak és a szakemberek rendelkezésére, hogy a könyvtárakat olyan friss, kortárs tartalmakkal töltsék fel, amelyek valóban unikálissá és vonzóvá tehetika diákok számára a könyvtárat mint intézményt.

Ebben szeretnénk segíteni minden elhivatott könyvtáros munkáját a következő lehetőséggel.

Amennyiben a könyvtár minimum 30 000 ezer forint értékben, címenként legalább 2-2 példányt rendel a kiadótól, 40% kedvezményben részesül. 50 000 forintos rendelés fölött a kiadó az ingyenes kiszállítást is vállalja.

A részletekkel kapcsolatban keresd Tar Krisztit a tar.kriszti@pagony.hu címen.

Helló, hősöm!

Kreatív íráspályázat felső tagozatos diákok számára

2021. 09. 22.

Elő a tollakkal, felsősök! Na jó, a billentyűzet is megteszi. Írjátok át, írjátok újra, vagy folytassátok kedvenc hősötök történetét!

olvasd tovább »

Trikó és Nyamm újabb kalandjai

Kreatív íráspályázat 3-4. osztályos tanulók részére

2021. 09. 17.

Te melyik korba vinnéd el Nyammot és Trikót? Írd meg egy rövid történetben!

olvasd tovább »

Egy téma - több forma

Versíró pályázat középiskolások számára

2021. 09. 16.

Írj verset! Aztán írd meg újra - hosszabban! Vagy rövidebben. Versíró pályázatunkban arra hívunk, hogy kísérletezz a költemény hosszával, írd meg ugyanazt a témát több formában. Bontsd ki a haikudat egy ódába, vagy sűrítsd a balladádat egyetlen szóba!

olvasd tovább »