Kedves Szerző!


Nagyon örülünk, hogy kéziratoddal minket, a Pagonyt/ Tilos az Á könyveket kerested meg!


Kéziratodat és a rövid, bemutatkozó szöveged erre az e-mail címre küldd:
kezirat@pagony.hu


Az alábbiakban szeretnénk neked segíteni néhány tippel és javaslattal abban, hogy kéziratodat milyen formában küldd el nekünk és, hogy leveled elküldése után mire számíthatsz.


Nem szükséges részletes életrajzot írnod, egy néhány mondatos bemutatkozás bőven elég. A küldött szöveggel kapcsolatban pedig arra kérünk, hogy pár fejezetnél ne küldj többet, de szeretnénk, ha a szövegmutatvány mellett egy szinopszist is küldenél. A csatolt dokumentumok lehetőleg .doc vagy .docx formátumban legyenek, Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, 1,5-es sorközzel.


Amennyiben kéziratodhoz már készült illusztráció, természetesen azt is elküldheted, viszont szeretnénk, ha ezt nem a szöveges dokumentumban tennéd, hanem egy külön PDF-fájlban. Akárcsak a szöveg esetében, itt is elég, ha néhány képet küldesz nekünk.


A kéziratod beérkezésétől számított 60 napon belül, pozitív elbírálás esetén, mindenképpen válaszolunk!


Kedves Illusztrátor!


Nagyon örülünk, hogy munkáiddal a Pagonyt kerested meg!


Portfóliódat és a rövid bemutatkozó szövegedet erre az e-mail címre küldd:
kezirat@pagony.hu


Az alábbiakban szeretnénk neked segíteni néhány tippel és javaslattal abban, hogy munkáidat milyen formában küldd el nekünk, és hogy leveled elküldése után mire számíthatsz.


Nem szükséges részletes életrajzot írnod, egy néhány mondatos bemutatkozás bőven elég. A küldött illusztrációkat PDF formátumban szeretnénk, ha küldenéd, persze nem kell az összes eddigi munkádat elküldened, egy alkotói portfólió anyag a legsikerültebbnek tartott műveiddel tökéletesen megteszi. Amennyiben van weboldalad, ahol minden munkád elérhető, természetesen ennek a linkjét is küldd el nekünk.


A küldött munkáid beérkezésétől számított 60 napon belül, pozitív elbírálás esetén, mindenképpen válaszolunk!

Kedves Játéktervező!


Nagyon örülünk, hogy munkáiddal a Pagonyt kerested meg!


Gyerek- és családijáték-ötleteket várunk, elsősorban játékmechanikát! Nem baj, ha a grafika nem kidolgozott, mivel társasainkat úgyis pagonyos illusztrátorok készítik könyveinkhez kapcsolódóan. Annyit szeretnénk csak kérni, hogy legyen egy működő játékszabály, valamint egy makett, amit együtt ki tudunk próbálni.

Az ötleteket itt tudjátok beküldeni:
Pagony fejlesztői form

Sütihasználati beállítások