Monszport Vivien

Monszport Vivien a Hová bújt a süni? mesekönyv illusztrációival mutatkozott be a Pagonynál, kedves, részletgazdag rajzai azóta rengeteg család szívébe belopták magukat, és szerencsére egyre több könyvben találkozhatunk velük. Így mesél önmagáról:

"1995-ben születtem Budapesten, a Budapesti Metropolitan Egyetemre jártam képi ábrázolás szakra. Budapesten lakom, 6 éves korom óta vannak tengerimalacaim, de minden állatot szeretek. Kevés húst eszem, fontos nekem a feminizmus, az lmbtq+ jogok, és alapvetően minden szinten az, hogy elfogadjuk egymást mi, emberek, és empatikusan viszonyuljunk egymáshoz. Nem bírom az erőszakot, még nézni sem, szóval a Game of Thrones nem az én sorozatom. :)

Egészen kicsi korom óta folyamatosan rajzolok, mindig ez volt az egyik legfontosabb dolog az életemben – meg a történetek hallgatása, olvasása. Régen rengeteget olvasott nekem az anyukám és a nagymamám, és szerencsés vagyok, mert védett és hosszú gyerekkorom lehetett, annak ellenére, hogy viszonylag korán elveszítettem apukámat, aki amúgy szintén grafikus volt.

Én voltam az a gyerek, aki órákon keresztül ott ült minden egyes kézműves-foglalkozáson a helyi művházban, könyvtárban, majálison. Szóval, csuhébabát, valaki?"

Sütihasználati beállítások