Gondos gazdik

Illusztrátor: Pásztohy Panka

Játék tervező: Puskás Tibor

Pagony Játékkiadó, 2023

Sok kis állat keres gazdit: a cica, a kutyus, a tengerimalac, sőt, még egy kaméleon is! Gondoskodásra és szeretetre van szükségük, de sajnos a menhelyen már kevés a hely. Szerencsére Lili és barátai - vagyis a játékosok - segítenek rajtuk! Párat befogadnak a saját házukba, és egy ideig ők vigyáznak rájuk, míg meg nem találják számukra a legjobb gazdit!

Minden játékos a saját játéktáblájára gyűjthet gondoskodás-korongokat (például vizet, élelmet, játékot), így teremtve meg a tökéletes átmeneti otthont egyik-másik állatkának. A játék azonban itt még nem ér véget, ugyanis a legmegfelelőbb igazi gazdit is meg kell találni a kiskedvencek számára! Ha ez sikerült, felszabadul egy hely a táblátokon, hogy újabb állatot fogadhasatok be átmenetileg.

Amellett, hogy ez a játék végtelenül aranyos és észrevétlenül tanít meg a felelősségvállalásra, azért is ajánljuk jó szívvel, mert nem fogja azt követelni két kör után a gyerkőc, hogy minden állatot vigyetek haza a menhelyről. A társas rámutat, hogy különböző állatoknak különböző igényeik vannak, és hogy nem minden kisállatnak ugyanaz a gazdi a legmegfelelőbb.

Ráadásul a Gondos Gazdik remekül skálázható! Kisebbekkel játszhatjátok az egyszerűbb változatot, és egy kis gyakorlás után pedig mehet a normál játékmód! Ha már az is jól megy, még komplexebbé tehetitek a játékot extra akciókkal és szettgyűjtéssel! Vajon ki segít a legtöbb kiskedvencnek otthonra találni?

Ismerd meg a Pitypang és Lili játékokat itt!

Szerezd meg a Gondos Gazdikat most, hogy legyen állati jó tavaszi játékotok!

Szabálymagyarázó videó a Gondos gazdik társasról:

Nem ismered még Pitypangot és Lilit?
Akkor kukkants bele az egyik mesébe a videón!Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 7990 Ft
Aktuális ár: 7591 Ft
loyaltypoints38 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások